Adio, dar raman cu voi!

Datorita numarului mic de vizitatori si datorita posturilor de calitate inferioara in comparatie cu blogosfera romaneasca, am decis ca de maine sa-mi inchid blogul. Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au sustinut, tuturor celor care au avut rabdarea sa comenteze si sa citeasca aberatiile mele si tuturor celor care la necaz si la greu au venit sa ma stranga tare in brate. Va multumesc pentru tot!

Glumeam. Revenind la oile noastre, se zice ca maine plec in Italia. Am in vizor doua locatii: Roma si Venetia. O sa stau cam o luna pe acolo, deci sa zicem ca intr-un fel o sa-mi duceti dorul. Nu va imaginati ca ma duc in cine stie ce vagauna si ca o sa fiu rupt total de realitate.

Va recomand sa vizitati blogul in continuare deoarece am in vizor un jurnal, nu chiar zilnic, cu cele vazute si traite. Cu tot cu poze. O sa trec si pe la domnul Narmer, asta ca sa fie si mai interesant si ca sa am ce nebunii sa va povestesc.

Ma intorc abia pe 6 august, deci sa fiti cuminti si sa ne auzim cu bine. O sa incerc sa tinem legatura cat se poate de strans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.