Adolescenta este semnificativa

Perspective interesante:

Adolescentii care petrec o medie de sase ore pe saptamana angajati in activitati cu familia si cu parintii, au avut mai putine cazuri de comportament delicvent.
Construirea relatiilor, pe baza momentelor de calitate in conectare, este ceea ce este cel mai important pentru ambii, parinti si copii.

Mamele care lucreaza ale anilor 2000 petrec mai mult timp cu copiii lor decat mamele casnice din anii 1970.
Prea mult timp impreuna sau ceea ce cercetatorii numesc dadaceala intensiva poate fi daunator pentru mame si nu prea benefic nici pentru copii, de altfel.

Iata cateva sfaturi pentru mamele de gemeni si cele care au mai multi copii:

Nu va faceti griji cu privire la cat de mult timp petreceti cu cei mici, ci mai degraba, concentrati-va pe ceea conteaza. Ia-ti timp pentru a asculta si a interactiona cu ei. Pune deoparte elementele care v-ar putea distrage: opriti televizorul, calculatorul sau telefonul si fa un efort in a crea oportunitati de unu la unu cu fiecare dintre gemeni, dar recunoaste ca si timpul comun este special.

Nu te compara cu stilul de viata al altor familii, in special cu cele de pe retelele de socializare sau traditionale. Tu esti expertul in propria familie, iar abordarea ta este una corecta pentru familia ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.