Agentia imobiliara care sustine firmele – Gold Park

Spatiile comerciale sunt printre cele mai vizate locuri in randul persoanelor de afaceri care au nevoie de un loc in care sa isi mute afacerea sau sa o extinda. Gold Park vine in ajutorul celor interesati cu ofertele de pe piata imobiliara din Cluj-Napoca.

Pentru a evita zecile de cautari intr-o multitudine de locuri, cei de la Gold Park ofera asistenta si prezinta gama de produse deja fitrate, special pentru nevoile tale.

Inchiriere sau cumparare

Indiferent de nevoile tale, reprezentantii agentiei iti pot prezenta spatii dispuse vanzarii, aproape de locurile pentru care optezi sau iti prezinta paleta de locuri pentru inchiriere.

Orice necesitate ai in materie de un spatiu, aceasta agentie imobiliara goldpark.ro  poate pune la dispozitie o gama din care poti alege.

Locul perfect pentru afacerea ta din Cluj sau din imprejurimi se afla in portofoliul lor si ei te pot ajuta sa il gasesti. Este foarte important cum arata spatiul in care iti desfasori activitatea, atat tu cat si angajatii tai.

Mediul de lucru placut vine chiar din locul in care se petrece activitatea. Cladirile pe care acestia le pun la dispozitia clientului sunt noi sau reconditionate, astfel incat se evita orice problema legata de siguranta cladirii si implicit a angajatilor.

Locul in care se afla sediul unei afaceri conteaza. Aceasta poate sa prospere daca clientii au acces mult mai usor, intr-o zona accesibila. In functie de cerinte, se pot gasi variante dintre cele mai bune.

Parcarea reprezinta o problema in orice mare oras si poate fi cauza intarzierii la locul de munca. Prin achizitionarea unui spatiu puteti beneficia si de cateva locuri de parcare pentru a usura viata angajatilor dimineata si pentru a evita starile neplacute de la prima ora a diminetii.

Cumpararea spatiilor ca persoana juridica aduce beneficii

Atunci cand o cladire sau un imobil este cumparat de o persoana fizica, impozitul pe profit este redus, deoarece intra in lista de cheltuieli de amortizare. In acest caz anumite costuri vor fi reduse, care prin inchiriere ar aduce costuri suplimentare celor de achizitie.

Cei de la Gold Park aduc astfel in vederea celor interesati ofertele de vanzare spatiu birouri in Cluj de care pot beneficia, majoritatea cu locuri de parcare incluse.

Atunci cand spatiul iti apartine, orice modificare si imbunatatire adusa nu este in van. Banii investiti in locatie pentru un aspect mai placut sau o utilitate mai mare sunt concretizati in lucruri care iti apartin, de  care  te poti bucura oricand. Fara grija ca trebuie sa o iei de la capat la finalizarea contractului de inchiriere.

Pentru a beneficia de toate ofertele valabile si care se pliaza exact pe dorintele tale, ii poti contacta pe reprezentantii acestei agentii la numarul de telefon 0770.896.896 sau la adresa de e-mail office@goldpark.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.