Beneficii importante pentru sanatate ale scortisoarei

Scortisoara este cu siguranta unul dintre cele mai vechi condimente, fiind mentionata in Biblie si utilizata in Egiptul Antic. Inca din cele mai vechi timpuri si pana in prezent, scortisoara s-a folosit datorita beneficiilor sale asupra sanatatii.

In urmatoarele randuri ale acestui articol veti descoperi cateva dintre cele mai importante beneficii pe care le are Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio asupra sanatatii.

Efect antioxidant

Unul dintre lucrurile care fac Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio atat de speciala, este continutul ridicat de antioxidanti – o lingurita are mai multi antioxidanti decat o jumatate de ceasca de afine!

Antioxidantii ne ajuta sa ne mentinem puternici si sanatosi, luptand impotriva bolilor. Ei au multe beneficii, dar se spune ca sunt deosebit de utili pentru problemele cardiace, viziunea, sanatatea pielii si functia creierului.

Efect anti-inflamator

Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio s-a dovedit de-asemenea, eficienta pentru reducerea inflamatiei. Proprietatile sale antiinflamatorii sunt deosebit de utile pentru tratamentul natural al artritei, care joaca un rol inflamator de grad scazut.

Bucurati-va de un ceai de scortisoara in mod regulat poate fi o modalitate eficienta de a reduce durerea articulara, umflarea si sensibilitatea si de a diminua simptomele artritei.

Reduce nivelul de zahar din sange

Pentru persoanele care sufera de diabet, scortisoara ar putea fi deosebit de utila. Diabetul este cauzat de nivelurile ridicate de zaharuri din sange, lucru pe care scortisoara il poate reduce.

Au fost facute legaturi intre scortisoara si rezistenta la insulina mai mica, care ajuta la reducerea varfurilor de zahar din sange, ajutand persoanele cu diabet zaharat.

Ajuta la scaderea in greutate

In nici un caz nu este un tratament miracol, totusi, scortisoara poate avea un impact asupra greutatii corporale. Acest lucru este partial legat de efectul pe care il are asupra stabilizarii nivelului zaharului din sange, ceea ce previne poftele.

In plus, scortisoara ajuta organismul sa se simta complet mai rapid si necesita de asemenea, mai multa energie decat alte alimente pentru procesare, ajutand la accelerarea metabolismului.

Scortisoara pentru cancer

Unul dintre cele mai remarcabile beneficii pe care il ofera Scortisoara Ceylon Pulbere Ecologica/Bio, este potentialul de a lupta impotriva cancerului.

Scortisoara contine polifenoli, care au demonstrat ca lupta impotriva factorului de crestere vasculara endotelial (VEGF), ceea ce ajuta celulele bune sa creasca si sa supravietuiasca. Cinci de polifenoli au aratat de asemenea ca provoaca inflamatie pozitiva, care poate distruge anumite celule canceroase.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai multe motive pentru care scortisoara este considerata a fi benefica pentru tratarea cancerului.

Sanatate orala

Nu numai ca scortisoara va va ajuta sa va mentineti gura curata si fara bacterii, promovand dintii si gingiile sanatoase, dar si improspateaza respiratia dvs. de dimineata.

Boala neurodegenerativa

Parkinson este a doua boala neurodegenerativa cea mai comuna, afectand 1% din populatia lumii de peste 65 de ani. Parkinson este rezultatul procesului neurogenerativ – pierderea progresiva a structurii sau functiei neuronilor din creier. Deci, unde intra scortisoara?

Intr-un studiu, s-a descoperit ca scortisoara este necesara pentru a opri pierderea Parkinului , o proteina care ajuta la protejarea neuronilor si, de asemenea, imbunatateste functiile motrice atunci cand este administrata pe cale orala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.