Brandul U.S. Polo, unul dintre cele mai ravnite

Cui nu-i plac hainele de brand? Sunt o garantie a calitatii, sunt o placere vinovata pentru multi dintre noi. Stiind ca in spatele unui brand sta o intreaga industrie cladita, anumite standarde de asemenea, a cumpara haine de brand inseamna echivalentul respectului fata de tine; alegi ceva de calitate, alegi ceva ce iti atrage din start admiratia celor din jur.

Unul dintre brandurile de mare succes in lume este U.S. Polo. In tara acest brand este prezent in 7 magazine, dar mai simplu este desigur varianta online. Regasesti articole U.S. Polo in cadrul eshop-ului B-Mall. Sunt intr-o varietate de optiuni, incaltaminte pentru orice sezon.

U.S. Polo – curiozitati

Un brand cu traditie si reputatie, U.S. Polo a fost fondat in 1890. A fost inspirat de tot ce presupune sportul polo. Regasim in orice colectie a acestui brand articole clasice, cu stema si culorile specifice.

Se preteaza a fi un stil potrivit si adaptat usor de toata lumea, indiferent de varsta, fie vorba de copii, barbati sau femei. De la slapi la incaltaminte sport, tenisi, adidasi articolele U.S. Polo sunt o atractie numaidecat.

Cum stii ca ai ales articole originale

Mai toti motiveaza ca articolele semnate de mari branduri sunt scumpe. Insa explicatia costului tine de toata industria din spate. Calitatea si confortul costa mai mult. Asadar, nu te astepta ca incaltamintea U. S. Polo sa fie ieftina. Este poate unul din semnele care iti demonstreaza ca ai de-a face cu un fake.

Banii pe care ii dai trebuie sa merite in ce investesti, asadar tine cont de semnele care tradeaza fake-urile. Emblema in cele mai mici detalii este mereu aceeasi, pe cand la produsele fake este posibil ca de la pereche la pereche sa observi tot o alta versiune.

De asemenea, este remarcabil cum marile branduri isi rasfata clientii; pana si ambalajul este unul de calitate: carton de calitate versus pungi de plastic in cazul fake-urilor.

Intr-o oarecare masura nu trebuie sa fii un expert sa iti dai seama ca incaltamintea U.S. Polo este sau nu originala. Este notabila fiecare cusatura si lipitura. De cum deschizi coletul in cazul articolelor fake remarci un miros de plastic si adezivi.

La B-Mall ceea ce cumperi inseamna automat si optiunea de verificare colet la primire. Produsele sunt 100% originale, cu toate insemnele ce demonstreaza asta. Descopera colectia de produse si alege favoritele tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.