Care sunt atributele principale ale unui acoperis durabil

Acoperișul unei case poate fi confecționat din țiglă metalică, tablă plană, șindrilă bituminoasă sau stuf. Pentru fiecare dintre aceste materiale există anumite avantaje și dezavantaje, desigur. Cu toate acestea, însă, cele mai durabile acoperișuri sunt cele care sunt confecționate din țiglă metalică.

De ce ar fi bine să optați pentru montarea unui acoperiș din țiglă metalică?

Unul dintre principalele atribute pe care le oferă montarea acestui tip de acoperiș se referă la durabilitate și la estetică. Știm bine că orice casă are nevoie de un aspect frumos, armonios și de trăinicie, bineînțeles.

Una dintre mărcile care îndeplinește toate calitățile enumerate mai sus este Umbrella. Aceste țigle metalice sunt ideale pentru toți cei care au nevoie de un acoperiș de calitate, care să ofere siguranță pe termen lung.

De aceea, unul dintre beneficiile pe care le oferă instalarea unui astfel de acoperiș rezidă în garanția extinsă pe care o oferă (până la 30 de ani).

Un alt avantaj pe care îl oferă țiglele metalice este conferit de varietatea de culori – este disponibil în cinci nuanțe, și anume roșu cărămiziu, brun, maro, negru și gri metalic.

De asemenea, acoperirile de vopsea sunt bio, prezintă garanție anti-coroziune pentru o perioadă de 30 de ani și garanție pentru menținerea culorii timp îndelungat (20 de ani).

Țigla metalică Umbrella poate fi disponibilă în două variante: clasică (panouri cu lungime maximă de 12 module) și cu prinderi ascunse (formată din panouri de 2 module).

Se poate opta pentru mai multe tipuri de materie primă, de exemplu țigla metalică din clasele Premium și Standard Plus care sunt realizate din oțel nordic SSAB, sau puteți alege țigla metalică din clasele Mat Structurat, Standard și Economic.

Alte caracteristici și specificații tehnice importante

Pe lângă durabilitatea și calitatea materialului din care este fabricată țigla metalică, aceasta mai prezintă și alte trăsături care îi conferă produsului o calitate premium incomparabilă.

De exemplu, îmbinarea panourilor se realizează cu ușurință datorită ambutisării modulelor care permite suprapunerea perfectă a patru panouri de țiglă metalică. De altfel, tăierea 3D permite combinarea modulelor de dimensiuni mici, oferindu-i totodată un aspect uniform acoperișului.

Confecționată din oțel nordic SSAB fabricat în Scandinavia, țigla Umbrella este testată în cele mai severe condiții.

Nu doar proveniența materiei prime este un atribut de calitate care recomandă montarea acestui tip de acoperiș, ci și grosimea oțelului 0,50 ( 0,55) mm, stratul de Zinc (275 g/m²), acoperirea (GreenCoat Mica BT, 30µm), care este concepută special pentru a îndeplini exigențele estetice pentru anumite profiluri de țigle.

De altfel, acesta se află în topul clasamentului în ceea ce privește produsele ecologice, datorită faptului că o parte substanțială a materialului tradițional pe bază de produse fosile este înlocuit cu o componentă bio. Un alt aspect tehnic se referă la grund, care este realizat în culoarea vopselei.

De asemenea, panourile de țiglă dublu-modulare cu prinderi ascunse și cu nuanță semi-mată a vopselei se îmbină perfect datorită sistemului său de control al calității SSAB care, pe de o parte, garantează un aspect plăcut, unic și uniform, iar, pe de altă parte, asigură menținerea culorii de la un lot de materie primă la altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.