Cat de lunga ar trebui sa fie o postare pe blog?


O postare pe blog ar trebui sa contina cel putin 300 de cuvinte pentru a se clasifica bine in motoarele de cautare. Posturile lungi se vor clasifica mai usor decat posturile scurte.

Cu toate acestea, posturile lungi necesita abilitati puternice de scriere. Nu fiecare scriitor va putea sa scrie articole de blog de mai mult de 1000 de cuvinte.

Cu toate acestea, aceste postari de lunga durata pe blog sunt de o mare importanta pentru strategia dvs. SEO.

In acest post, voi explica importanta lungimii postului de blog pentru SEO. Si voi da sfaturi care va vor ajuta sa va asigurati ca articolele dvs. lungi raman citite. Pentru pachete seo personalizate, acceseaza http://smartseopack.com/.

De ce postarile de lunga durata ocupa un loc ridicat in Google?

Daca scrieti un post pe blog foarte lung (cu 1000 de cuvinte sau mai mult), aveti sanse mai mari sa va pozitionati bine pe Google. La Yoast, sunt cateva articole care contin mai mult de 2500 de cuvinte si acestea contribuie intr-adevar la cresterea traficului ecologic.

Exista o serie de motive pentru care lungimea postarilor pe blog este importanta pentru SEO. Toate aceste motive au legatura cu faptul ca, in texte de lunga durata, Google are doar mai multe indicii pentru a determina despre ce este vorba in textul dvs. Daca va optimizati copia, cuvantul cheie va fi destul de frecvent in text.

Nu este nevoie de umplutura de cuvinte cheie in texte lungi! Probabil veti avea mai multe titluri, mai multe linkuri si mai multe imagini in care va fi mentionat cuvantul cheie.

Mai presus de asta, probabil ca veti avea rang pentru mai multe variante long tail a cuvantului cheie pentru care ati optimizat textul. Intr-un text de lunga durata, probabil ca abordati mai multe subiecte. Articolul dvs. va avea sansa sa apara in rezultatele cautarii pentru toate aceste variante lungi. In combinatie, acest lucru va duce la o crestere a traficului organic pe site-ul dvs.

Lizibilitatea si lungimea postarilor pe blog.

Dezavantajul mesajelor de blog care contin mai mult de 1000 de cuvinte este ca pot deveni greu de citit. Veti avea nevoie de niste abilitati de scris adecvate pentru a scrie articole usor de citit cu mai mult de 1000 de cuvinte.

De asemenea, bucati mari de text ar putea foarte bine sa va sperie audienta. Articolele greu de scris si lungi nu vor fi citite pana la capat.

Oamenii vor face probabil clic pe site-ul dvs. destul de curand. Aceste articole nu vor fi difuzate pe social media si probabil ca oamenii nu se vor intoarce pe site-ul dvs. pentru a citi mai mult. In cele din urma, articolele gresit scrise si lungi nu se vor clasifica bine in Google, pur si simplu din cauza experientei nefavorabile a utilizatorilor.

Singura modalitate de a scrie mesaje de succes de lunga durata pe blog este sa va asigurati ca postarea dvs. este extrem de bine structurata si usor de citit. Daca postarea dvs. este foarte lunga, adaugati un fel de indice la inceputul postarii dvs. Asigurati-va ca paragrafele sunt scurte si clare.  Adaugati o multime de subpozitii.

Scrieti intr-un stil atractiv. Exemplele dvs. ar trebui sa fie destul de scurte, nu trebuie sa utilizati un vocabular dificil sau prea tehnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.