Ce avantaje are un filtru pentru magnetite T-mag?

Protejarea centralelor termice este imperios necesara, pericolele care ii pot afecta functionalitatea fiind destul de multe deseori. Deoarece vorbim despre produse importante, care lucreaza foarte mult  in conjunctura cu apa, este important sa avem in vedere si aspectele ce deriva din aceasta.

Apa poate contine diverse particule feroase si neferoase, iar acestea pot afecta buna functionare ulteriora, deoarece au proprietatea de a se depune pe elementele centralei, ducand in timp la ingreunarea functionarii acesteia sau chiar la defectiuni.

De aceea, folosirea unui filtru T-mag pentru magnetita este solutia pe care din ce in ce mai multi specialisti o recomanda, deoarece acesta are rolul de a proteja centrala termica de-a lungul functionarii acesteia. Acest filtru este avantajos datorita faptului ca este dotat cu doi magneti pozitionati la exteriorul inelului, magneti a caror putere va avea ca rol atragerea particulelor continute de catre apa.

Acest filtru T-mag pentru magnetita prezinta si avantajul pozitionarii utile pe circuitul de retur, la intrarea in centrala termica. Daca va faceti griji cu privire la pozitionarea acestuia in spatii mici, veti constata ca de fapt acesta poate raspunde cu succes acestei cerinte, deoarece este creat astfel incat sa  poata fi utilizat chiar si acolo unde spatiul tehnologic este destul de restrans.

Vorbim despre un produs versatil si util, menit sa protejeze cu adevarat centrala de particulele continute de apa, iar acest lucru se realizeaza foarte simplu, dar mai ales eficient.

Campul magnetic creat de cei doi magneti pozitionati pe inel va avea rolul de a mentine particulele feroase, in vreme ce filtrul din otel-inox va avea rolul de a retine celelalte tipuri de particule prezente in apa, o data cu trecerea acesteia prin filtru.

Particulele o data captate se vor depune inpartea de jos a filtrului, iar de aici, acestea vor fi eliberate spre robinetul de purjare. Curatarea unui filtru T-mag pentru magnetita se realizeaza cu usurinta, fiind unul dintre produsele care nu doar curata si protejeaza dar care se si mentine curat.

Este important sa intelegem ca si centrala termica, la fel ca oricare element din cadrul instalatiilor unei case, are nevoie de un plus de protectie atunci cand vine vorba despre curatare.

Asa cum in cazul instalatiilor avem grija in permanenta sa folosim filtre anti-calcar, asa si in cazul centralelor termice trebuie sa avem in vedere montarea unui astfel de filtru T-mag pentru magnetita, deoarece astfel ii prelungim acesteia durata de viata.

Mai mult decat atat, pentru ca vorbim despre investitii destul de mari in centralele termice, atunci este de inteles de ce un astfel de filtru devine o necesitate. Chiar si aceste produse, cu durata mare de viata, au nevoie de un plus de protectie, tocmai pentru a le putea proteja pentru cat mai mult timp de actiunea unor factori ce deriva practic chiar din modul lor de functionare.

Acum este simplu sa protejam centralele in ceea ce priveste depunerile feroase si neferoase. Un filtru T-mag pentru magnetita, de la www.shop-einstal.ro poate fi solutia optima in acest sens. Sigur si simplu, aest filtru chiar poate prelungi viata centralei tale si te poate proteja si pe tine de investitii suplimentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.