Ce inseamna mai mult profit la pariuri sportive?

Toti pariorii isi doresc sa iasa pe plus ori de cate ori afla rezultatul unui bilet plasat. Este si normal sa se intample acest lucru – pana la urma, pariurile sportive te forteaza sa investesti bani in fiecare bilet. Profitul la pariuri sportive inseamna sa plasezi multe bilete castigatoare si mai putine necastigatoare.

Este aproape imposibil ca biletele tale sa fie intodeauna castigatoare, avand in vedere ca totul se bazeaza pe noroc in acest cerc vicios. Insa, prin diferite metode, aplicand diverse strategii, poti face profit jucand la pariuri. Parcurge randurile urmatoare si vei intelege la ce ma refer.

Vrei sa mergi cat mai la sigur? Nu pune prea multe meciuri pe un bilet

Dupa cum ti-am spus, nu poti merge niciodata la sigur atunci cand joci la pariuri, insa, prin diferite metode, te poti clasa cat mai aproape de sigur. Una dintre metode tine de numarul de meciuri pe care il pui pe un bilet – cu cat mai mic, cu atat mai bine.

Fa un mic calcul statistic – avand in vedere ca nu poti garanta nici macar pe un singur meci plasat, care ar fi probabilitatea ca, pariind pe un numar mare de meciuri, acestea sa fie toate castigatoare? Rezultatul tinde spre zero, cu siguranta, asa ca alege sa pariezi doar pe cele ce prezinta o mai mare siguranta pentru tine.

Cotele – aliatele tale in acest cerc vicios

Cota unui meci reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Mai pe scurt, cotele mai mici, in cazul unei victorii, vor funiza catre tine o suma mai mare de bani. In cazul cotelor mai mari, lucrurile stau total invers.

Aceastea sunt stabilite de tipsteri dupa o lunga si atenta documentare, deci prezic intr-o oarecare masura rezultatul meciurilor. Bineinteles, tu alegi cum pariezi – fie mergi pe mana tipserilor, urmarind cotele, fie cauti chiar tu informatii despre starea de pregatire a fiecarei echipe in parte.

Biletul zilei – un pas important in drumul spre castig

Despre biletul zilei se poate spune ca este o modalitate perfecta pentru a-ti antrena intuitia. Avand in vedere ca zilnic sunt incarcate online o multime de astfel de bilete, deja compuse, tot ce ai de facut este sa il alegi pe cel care prezinta o mai mare siguranta pentru tine.

Stiai ca poti incarca online chiar tu bilete ale zilei? Insa asta e o alta poveste. Ce trebuie sa mai stii este ca exista o categorie de bilete ale zilei ca iti permit sa le modifici.

Mai exact, poti elimina sau adauga si alte meciuri in cadrul lor. In acest mod, depinde insa de cum echilibrezi alegerile, poti castiga sume mari de bani sau poti pierde totul – fiecare pas la pariuri sportive e cu dus si intors, sa nu uiti acest lucru.

Arunca o privire peste ponturile zilei de pe cota2.ro. Aici gasesti tot felul de informatii – de la stiri scurte din sport, la informatii ce privesc in mod direct echipe celebre in ziua de astazi si multe altele. Cota2.ro iti poate fi sursa de inspiratie ori de care ori vrei sa compui un nou bilet castigator, desigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.