Cum sa faci bani din video chat?

Acest articol va arata cum sa castigati bani ca model de camera web. Acesta contine sugestii si sfaturi potrivite pentru toate nivelurile de la incepatori la modele experimentate.

Va ofera informatiile de baza de care aveti nevoie, precum si orice fel de ingrijorari sau temeri pe care le aveti. Cu acest articol veti fi bine pe cale de a face bani in cel mai scurt timp.

Daca ati avut vreodata o cariera ca model de camera web sau cautati o modalitate de a lucra de acasa si de a face bani in timpul liber, atunci acesta este articolul pentru dvs. Urmati acesti pasi inainte de a incepe. Aici gasiti anunturi de angajari videochat Bucuresti.

Cerceteaza si gaseste o companie care se angajeaza sau  inscrie independent.

Ei iau un procent din bani, dar ei (cel putin majoritatea dintre ei) ofera valoare modelelor cum ar fi promovarea modelului in cadrul site-ului, asistenta tehnica, instruire si emiterea unei notificari privind drepturile de autor in cazul in care orice material este scos pe internet.

Unele studiouri vor sponsoriza chiar si echipamente pentru modelele care lucreaza de acasa.

Modelele care functioneaza in studio in sine vor beneficia de echipamente de ultima generatie, cum ar fi camera video HD (cele mai bune costa peste 1.000 de dolari daca modelul trebuie sa-l cumpere singur), iluminarea studiourilor etc.

Priviti cu atentie cat de mult este dispus sa plateasca studioul. Veti gasi un numar de studiouri care va vor plati numai 20% din castigurile dvs. Acest lucru poate parea mic, dar 20-25% este un standard industrial.

Majoritatea castigurilor raman in studiouri pentru a va ajuta sa platiti taxele de marketing si de carduri de credit.

Intrebati studiourile cum si cand platesc. Noua din zece studiouri va vor trimite un cec la fiecare doua saptamani. Altii platesc saptamanal, iar altii platesc zilnic intr-un cont online.

Nu lucrati cu PayPal, deoarece este impotriva politicii lor de a lucra cu acest tip de industrie. (Contul dvs. poate fi inghetat si este posibil sa lucrati cu o companie ilegitima.) Unele agentii (dar nu foarte multe) va vor plati zilnic.

Trimiteti formularele necesare pentru a va asigura ca este legal sa lucrati. Aceste informatii sunt foarte importante atunci cand lucrati ca model de camera web.

Aceste documente sunt de obicei necesare sub forma unui fisier de imagine .jpeg. Acestea sunt aproape intotdeauna furnizate de studiouri.

Verificati cu studioul pentru sfaturi si ajutor, daca nu  cunoasteti ce ar trebui sa faceti. Un studio bun va va oferi tot ce aveti nevoie pentru a reusi si va va oferi un reprezentant personal care va va ajuta sa aveti succes.

Alegeti si numele de utilizator usor de retinut. Un nume ca SugarXXXKisses69 va fi mai greu pentru cineva sa-si aminteasca decat SweetMary.

Selectand un nume usor de retinut, veti creste sansele de a repeta vizitatorii care ar putea deveni clienti obisnuiti. O cheie pentru a deveni un model de top platit este clientii obisnuiti.

In timp ce decideti un nume de utilizator, asigurati-va ca unul pe care il alegeti este, de asemenea, liber pe Twitter si pe orice alt site de socializare pe care ati putea dori sa-l promovati.

Avand acelasi nume de utilizator, va va fi mai usor sa va promovati si sa aduceti noi membri pe site-ul pe care va aflati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.