Cum sa inchiriezi o masina in Bucuresti

Masina este un necesar si nu un moft, iar atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea iti dai seama cat este de importanta. Daca trebuie sa te deplasezi in Bucuresti pentru interes personal sau profesional, un autoturism este ideal pentru strazile din capitala!

Atunci cand vrei sa vizitezi orasul si sa ii admiri agitatia de pe timpul zilei si noptii, cel mai bine o poti face din interiorul masinii. Deplasarea cu transportul in comun e uneori dificila si nu poti merge exact unde doresti. In acest articol vei descoperi cum sa inchiriezi masina in Bucuresti.

Serviciul de rent a car Bucuresti este disponibil pe site-ul fmnrent.ro. Aici vei descoperi informatii referitoare la procesul de inchiriere, care trebuie consultate inainte de a lua o decizie. Pentru a putea avea o comunicare eficienta, ambele parti necesita cunoasterea indatoririlor si a drepturilor.

Atat cel care inchiriaza masina, cat si cei care ofera acest serviciu au obligatii si drepturi. Masina va fi predata in locatia stabilita de client, iar el are obligatia de a o returna in aceeasi stare in care a preluat-o.

Daca esti in cautare de masini de inchiriat Otopeni, afla ca acest lucru este mai usor ca niciodata! Rezervarea masinii se face online, pe website, prin e-mail sau telefonic. Site-ul fmnrent.ro este locul in care masinile disponibile ofera tot confortul necesar pe perioada inchirierii masinii. Firma ofera servicii de inchirieri auto de care poti beneficia pe termen lung sau pe termen scurt.

Nu stii cum sa inchiriezi masina in Bucuresti? Totul este foarte simplu! Permisul de conducere aferent categoriei B trebuie sa fie valabil si obtinut cu minimum un an in urma. Varsta minima pentru a putea inchiria masina trebuie sa fie 21 de ani si toate actele de identitate valabile.

De aici, dupa ce trimiti solicitarea online, totul va decurge normal. Vei primi o oferta pe care trebuie sa o confirmi in termen de 48 de ore. Reprezentantii vor bloca masina solicitata pe perioada specificata, urmand ca tu sa confirmi acest lucru.

Rezervarea masinii poate fi efectuata si de catre o alta persoana in afara celei care o va conduce. Numele persoanei care va conduce masina trebuie specificat in contract, Pot fi mai multi soferi aditionali pe care trebuie sa ii incluzi.

Nu se percep costuri suplimentare daca cel care rezerva masina nu o va si conduce. Dupa ce s-au stabilit toate informatiile necesare, masina va fi predata soferului la locatia, data si ora stabilite. Masina de care vei beneficia va fi anterior verificata tehnic si curata.

Pe perioada inchirierii masinii este posibil sa apara incidente neplacute precum defectarea acesteia sau un accident rutier. In ambele cazuri trebuie sa iti pastrezi calmul si sa contactezi unul dintre reprezentantii FMN Rent.

Acestia sunt disponibili 24/7, pentr ca tu sa te bucuri de o experienta excelenta in capitala! Tuturor ni se poate intampla ceva neprevazut, asada fii fara griji! Mai multe detalii despre cum sa inchiriezi masina in Bucuresti poti afla pe site-ul fmnrent.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.