Cum se alege un palton barbatesc?

Un palton barbatesc reprezinta fara doar si poate o piesa vestimentara de baza in garderoba unui barbat, pe timpul sezonului de toamna – iarna, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre cum se alege un palton barbatesc.

Asadar, de precizat este faptul ca domnii care vor opta pentru paltoane si pardesie barbatesti, nu doar ca nu vor simti temperaturile scazute de afara, ci isi vor completa tinuta eleganta, dand dovada de stil si personalitate.

Domnii care inca nu au luat in calcul ideea de a-si cumpara un palton barbatesc, ar fi indicat sa isi indrepte cat mai rapid atentia spre o astfel de piesa de vestimentatie, care cu siguranta in foarte multe situatii este mai indicata decat o jacheta calduroasa de iarna. Mai mult decat atat, un palton barbatesc elegant, le va fi de ajutor barbatilor sa impresioneze oricand prin eleganta.

De exemplu, barbatii care au un job in cadrul unei companii care presteaza servicii de consultanta, sau cei care participa la un interviu pentru angajare, pentru a crea o impresie placuta, trebuie sa poarte neaparat un palton sau un pardesiu barbatesc.

Plus de asta, chiar si domnii care participa la o intalnire de afaceri, sau cei care detin una sau mai multe firme ar trebuie sa poarte doar tinute elegante, iar pe timpul sezonului rece un palton, pentru a impresiona prin stil si eleganta.

Toti barbatii care intentioneaza sa isi cumpere un astfel de articol de vestimentatie, ar fi indicat sa tina cont de cateva aspecte foarte importante, iar unul dintre acestea este reprezentat fara doar si poate de tipul de inchidere.

Exista paltoane barbatesti cu un singur rand de nasturi, dar se pot gasi si paltoane barbatesti cu doua randuri de nasturi, care sunt mai conservatoare si care se potrivesc de minune pentru a completa tinute pentru participarea la evenimente foarte formale.

In schimb, un palton barbatesc prevazut cu un singur rand de nasturi este clasic si versatil, si poate fi purtat atat in combinatie cu o pereche de jeansi, cat si cu un costum elegant.

Un asemenea palton este nemaipomenit dat fiind faptul ca subtiaza talia foarte mult. De precizat este faptul ca un asemenea palton este ideal pentru domnii mici de statura. In schimb, pentru acesti domni nu sunt indicate paltoanele prevazute cu doua randuri de lacrimi dat fiind faptul ca acestea nu lasa impresia unei siluete echilibrate.

Deasemenea este important ca barbatii care intentioneaza sa isi cumpere un asemenea articol de vestimentatie, sa isi alega un palton fara cordon in talie, in timp ce pentru un look mai casual se poate purta paltonul deschis. Cu siguranta din ecuatie iese un cordon deschis si atarnat inestetic.

Cat despre barbatii care ies la restaurant pentru a servi cina impreuna cu sotiile lor, acestia ar fi indicat sa poarte un palton barbatesc mai ales daca sotiile lor poarta un PALTON – CHIMONO DIN LANA CREM SI BLANA ECO DE CATIFEA de exemplu.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasca domnii care intentioneaza sa isi cumpere un palton barbatesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.