De ce sa alegeti Magento?


Daca v-ati hotarat sa deschideti magazinul vostru de comert electronic, felicitari, ati facut ce trebuie. Atunci cand alegeti o platforma pentru dezvoltarea site-urilor web, companiile au optiunile de a decide intre solutiile gazduite sau open source.

In timp ce o optiune gazduita pare a fi sigura, s-ar putea sa fiti limitata de constrangeile ei. Intre timp, prin utilizarea unei platforme open source, aveti control complet asupra site-ului dvs. Urmeaza cele cinci motive pentru care Magento poate fi platforma perfecta de comert electronic pentru a va construi afacerea. Pentru detalii intra aici.

  1. Magento este construita exclusiv pentru comertul electronic.

Daca sunteti familiarizati cu WordPress si va ganditi sa il utilizati pentru dezvoltarea site-urilor de afaceri online, ganditi-va din nou. In timp ce WP este o platforma de gestionare a continutului care ofera plugin pentru comertul electronic, Magento este o platforma construita exclusiv pentru comertul electronic.

Aceasta inseamna ca are cele mai bune caracteristici pentru vanzarea on-line de mare volum, client, plata, inventar si managementul programului de loialitate.

Multe branduri mondiale majore utilizeaza Magento pentru afacerea lor, inclusiv Coca-Cola, Ford, Louboutin, Nike si Nestle. Studiul recent arata ca Magento ocupa aproximativ 29,1% din cota de piata totala si domina alte platforme precum WooCommerce, PrestaShop si Shopify.

  1. Puteti dezvolta site-ul dvs. de la zero.

Magento nu costa nimic daca incepeti cu editia comunitara. Acesta este un factor ideal pentru intreprinderile mici si mijlocii.

De fapt, este cea mai populara editie a comertului electronic Magento cu peste 4 milioane de descarcari. Unele companii care folosesc aceasta versiune gratuita includ Choc on Choc, The Discovery Store si Winterson.

Magento este renumit pentru ca este o platforma open source, ceea ce inseamna ca puteti optimiza si modela codul, precum si sa instalati extensii, in functie de necesitatile dvs. de a forma afacerea  online.

Este un loc de joaca pentru o comunitate mare de dezvoltatori. Puteti depinde intotdeauna de obtinerea de ajutor si de asistenta din partea acestei comunitati daca aveti probleme pe propriul site.

In timp ce editia comunitara este gratuita pentru descarcare si utilizare, aceasta necesita un pic de investitii in furnizarea propriei gazduiri. SiteGround si Nexcess sunt in favoarea gasirii unor solutii de gazduire optimizate Magento care ofera suport profesional, pornind de la 3,95 USD / luna.

  1. O platforma care se imbogateste cu afacerea dvs.

Daca aveti vise mari si sunteti serios cu afacerea online, veti dori o platforma care sa fie scalabila. Cu un furnizor de server dedicat indiferent de care ar fi el nu ar trebui sa existe nicio problema de adaugare a unui numar nelimitat de produse pe site-ul dvs., cu trafic de retea variind de la 10.000 la 100.000 de vizite pe luna.

Cu Magento, puteti creste de la a fi un startup la o afacere medie si mare, fara a trebui sa schimbati platforma de comert electronic. De fapt, daca utilizati Shopify sau BigCommerce si doriti sa treceti la o alta platforma care este mai buna pentru expansiunea afacerii dvs., riscati sa va pierdeti tot continutul din cauza functiei de blocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.