De ce sa iti cumperi verighete cu diamante

O sarcina foarte importanta inainte de a spune da este alegerea verighetelor potrivite. Comparativ cu tortul, florile si decorul sau alte elemente, verighetele sunt acele piese care iti raman pentru totdeauna si care vor trebui sa treaca testul tmpulu.

In plus, verighetele sunt un simbol al dragostei si angajamentului pentru o viata intreaga impreuna si de aceea este foarte important sa fie corect alese pentru ca nu sunt simple bijuterii.

Indiferent daca vrei sa ai ceva clasic sau modern, noi iti oferim mai multe sfaturi care sa te ajute sa gasesti foarte usor verighetele pentru tine.

Atunci cand vrei  ar trebui sa tii cont de toate sfaturile de mai jos.

Decide asupra materialului

Cand este vorba despre verighete este foarte important sa alegi corect materialul. Pe piata de metale pretioase nu se mai aduce acum doar platina, argint si aur ci si alte combinatii cum ar fi aurul alb, rose gold, combinatiile de aur galben si alb dar si palladium sau verighetele cu diamante.

Ar putea sa para covarsitor sa alegi dintre toate modelele insa va trebui sa iei pentru inceput lucrurile pas cu pas si sa determini daca ceea ce vrei este un model simplu sau un model foarte extravagant.

Cea de a doua intrebare care se impune este daca vrei ca inelul de logodna si verigheta sa fie din acelasi material. Te poti consulta si cu partenerul in cazul in care vreti modele diferite.

Este important sa personalizezi verighetele cu pietre pretioase sau cu diamante si sa le inscriptionezi cu numele mirilor, cu data nuntii sau cu ceva aparte pentru a le face cu adevarat ale voastre.

Cautarile trebuie sa inceapa devreme

dupa ce ai decis asupra materialului poti incepe sa cauti prin magazine si sa probezi. Poti incepe sa cauti chiar cu trei luni inainte de nunta astfel incat sa ai timp sa gasesti magazinele, sa te documentezi bine si sa aflii preturile sau sa revii de cateva ori pentru probe.

Daca vrei sa ai modele personalizate tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de faptul ca gravarea ar putea dura pana la o luna.

Modelele pot fi combinate

Nu este o mare problema daca partenerul prefera platina si tu preferi aurul. Nu sunt reguli care sa spuna ca va trebui sa alegeti un material similar sau un stil similar. Se poate gasi si o cale de mijloc daca alegeti verighetele care combina cele doua metale sau modele diferite. Este important ca fiecare dintre voi sa fie multumit cu stilul ales.

Cel mai bine ar fi ca bugetul sa fie stabilit inca de la inceput. De exemplu, 3 procente din bugetul total alocat pentru nunta ar putea fi pentru inele. Te poti gandi si la faptul ca daca adaugi diamante sau gravuri la modelul ales te va costa mai mult.

Aceste sfaturi sunt foarte utile pentru persoanele care isi doresc cele mai frumoase intele si verighete si care nu stiu ce si cum sa aleaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.