De ce sa optezi pentru pahare biodegradabile din carton in detrimentul celor in plastic

Stim. Renuntarea la plastic pare uneori imposibila avand in vedere ca in majoritatea magazinelor gasim produsele ambalate in pungi si recipiente din plastic. Uneori o luam ca atare si nu ne gandim la consecintele pe care acest material il poate avea asupra sanatatii noastre cat si a mediului inconjurator.

Vedem tot mai des diferite campanii si reclame despre renuntarea la plastic, insa nu intotdeauna acest aspect depinde doar de populatie. Cu toate acestea si noi, oamenii de rand putem face ceva. Sa inlocuim ambalajele din plastic pe care le utilizam cu cele din materiale biodegradabile.

Spre exemplu, daca organizam o petrecere in familie sau cu prietenii, sa ne orientam catre tacamuri si farfurii din astfel de materiale.

Acelasi lucru o pot face si operatorii economici din restaurante, cafenele, fast-food-uri etc. Chiar si cei care ofera servicii de catering se pot indrepta care ambalaje din materiale biodegradabile, prietenoase cu mediul si cu sanatatea noastra.

Acest lucru nu este imposibil avand in vedere ca pe piata exista tot mai multi furnizori de astfel de ambalaje. Unul dintre acestia este si Snick Ambalaje ce vine cu oferte interesante cat si cu o gama complexa de produse.

De ce sa inlocuim paharele din plastic cu pahare biodegradabile din carton

Obisnuim adesea ca in fiecare dimineata in drum spre munca sa luam cate o cafea, cappuccino sau ceai la pachet. Fie preparam lichidul acasa, fie ne oprim in drumul nostru la o cafenea. Punem accent mai mult pe continut decat pe ambalaj. Nu este neaparat gresit, insa daca ne gandim pe termen lung la efectele negative, s-ar putea sa ne dea de gandit.

De ce ar trebui sa optam pentru pahare biodegradabile din carton sau din alte materiale mai prietenoase? Din simplul fapt ca plasticul este periculos. Acest material nu este biodegradabil, deci va rezista si sute de ani. Cert este ca nici un microorganism nu va putea descompune polimerii care stau la baza produselor din plastic pe care noi le utilizam.

Avand in vedere ca acestea contine tot felul de substante si toxine pe care noi le inhalam, pot aparea probleme de sanatate. Atat cafeaua fierbinte cat si un suc rece nu este recomandat a fi baut dintr-un pahar de plastic. Asta pentru ca la temperaturi fie ele foarte fierbinti sau reci, nu fac decat sa elimine acele substante pe care plasticul il contine, iar noi ulterior il consumam. Tocmai de aceea plasticul mai este denumit si ucigasul tacut al omenirii.

Snick Ambalaje  Рfurnizor de ambalaje prietenoase cu mediul

In pagina snick-ambalaje.com multi dintre operatorii economici si nu numai au gasit o gama variata de ambalaje insa din materiale biodegradabile, prietenoase cu mediul si cu sanatatea noastra. Sunt in stoc variat, din diferite categorii ce ne sunt indispensabile zi de zi.

Pahare, tacamuri, caserole, farfurii, sacose, prosoape realizate din materiale precum trestie, carton, hartie, lemn si asa mai departe.

Asadar, nu putem elimina definitiv plasticu, insa il putem inlocui daca ne referim la ambalajele de unica folosinta. Descopera gama de produse de la Snick Ambalaje.

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.