DJ-ul de nunta, al doilea ca importanta dupa miri

 

Se spune ca nunta este prima afacere pornita de doi tineri proaspat casatoriti. Daca se va dovedi a fi una profitabila, ramane ca timpul sa decida asta. Nici bine iubitul nu v-a cerut in casatorie si deja va faceti planuri pentru nunta: cum va arata sala, cum vor arata aranjamentele florale, cum va fi rochia sau costumul mirelui.

Deja va ganditi la invitati, cine va veni si cine ii va distra pe acestia la nunta planuita in detaliu. Intr-un cuvant, organizarea petrecerii va va da mari batai de cap, mai ales ca sunt zeci de detalii care trebuie puse la punct.

In cazul in care nu va permiteti sa platiti o formatie care sa va cante la nunta si petrecererea este una tinereasca, angajarea unui DJ este cea mai buna solutie. Si, de ce nu, mai ieftina. Dar sa nu credeti ca alegerea DJ-ului la nunta este una usoara.

Alegerea DJ-ului, piesa de rezistenta

Un criteriu important in alegerea DJ-ului este atat experienta sa cat si playlistul. Chiar daca manevreaza niste butoane, DJ-ul trebuie sa stie cum sa distreze invitatii si mai ales cu ce melodii.

Acesta trebuie sa tina cont de varsta nuntasilor si de preferintele muzicale. Bunicii si rudele mai in varsta vor fi distrate cu melodii populare, iar tinerii cu melodii de club sau adaptate preferintelor. Sonorizarea joaca si ea un rol important.

Daca melodiile nu se aud bine, degeaba acestea sunt pe gustul participantilor la petrecere. Muzica aleasa este la fel de importanta ca si meniul de la nunta. Pana la urma, muzica face totul. In felul acesta, DJ-ul va deveni cunoscut si se va lauda cu un palmares bogat.

Site-urile sunt pline de DJ

Nu alegeti primul DJ de nunta de care ati auzit de la un apropiat sau l-ati gasit pe Internet la primul click. Cautati pe Internet, intrebati prietenii care s-au casatorit recent si au apelat la serviciile unui DJ.

Abia dupa ce sunteti siguri de alegerea facuta, il puteti contacta si stabili o intalnire cu acesta. Sa va puneti de acord asupra melodiilor care vor fi puse la nunta. Puteti, bineinteles sa veniti si dumneavoastra cu melodii sau cu idei. Pana la urma, playlist-ul il faceti impreuna cu DJ-ul.

Nu este absolut nici o problema daca DJ-ul vine cu recomadari, avand in vedere ca acesta cu asta se ocupa si este in tema cu genurile muzicale ascultate de toate varstele. Sa nu uitam de dedicatii: si pentru a face fata asalturilor din partea socrilor sau a nasilor cu dedicatii, DJ-ul trebuie sa fie pregatit cu cat mai multe genuri de melodii care sa satisfaca toate gusturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.