Instalatiile de scurgere ale dusurilor moderne – ce criterii implica acestea?

Stilul modern si ideea de open space nu se regaseste doar in modalitatile de amenajare a living-ului sau a bucatariilor.

Conceptul de optimizare a spatiului este utilizat si pentru amenajarea incaperilor care nu sunt generoase ca dimensiune. Amenajarea baii implica de multe ori necesitatea de a adapta corpurile sanitare la spatiul aferent.

Dusurile walk in sunt moderne iar plusul reiese din aspectul atractiv al acestora. Principalul scop al acestora este de a delimita partial zona in care se face dus, fara a mai fi nevoie de cadita. Daca te gandesti ca aceasta metoda moderna de amenajare a baii presupune acumularea unui surplus de apa, te inseli.

Pentru acest aspect este nevoie de instalarea unui sistem de scurgere pe baza de rigole. Pe rigolesifoane.ro gasesti dispozitive pentru scurgere diverse si cu roluri estetice ce acopera o gama vasta de preferinte.

Este important sa alegi modelul sistemului de scurgere deoarece simetria joaca un rol definit pentru a completa estetica unui stil modern ca la carte.

De aceea la Iperinox gasesti rigole pentru cabine de dus moderne. Cele cu acoperire ceramica sunt preferate deoarece se integraza perfect in decor. Paleta de culori este variata pentru a se plia pe orice model de gresie.

Dusurile walk in prezinta si avantajul igienizarii mai facile. Daca ai in vedere vechea cada sau cabina de dus, cu siguranta te-ai confruntat cel putin odata cu depunerile de calcar si instalarea igrasiei printre santuri. Curatenia devenea obositoare si mai mult ca sigur ineficienta. Dusurile moderne pot fi curatate cu aceleasi solutii utilizate pentru pardoseala.

Dusurile moderne iti permit sa dai frau liber creativitatii. Peretii despartitori pot fi din sticla sau ziditi, dusul poate fi de tip ploaie sau clasic, iar rigolele pot fi cu gratar din diferite materiale sau cu acoperire ceramica.

Instalatia de scurgere a dusului trebuie sa fie optima pe toate planurile. In ce constau aspectele ce trebuie urmarite atunci cand alegi o rigola de dus?

Fiind vorba despre un sistem de scurgere, este de la sine inteles ca trebuie sa urmaresti capacitatea de eliminare a apei. Mai pe scurt, ai nevoie de o rigola ce poate drena o cantitate mare de apa intr-un interval de timp optim.

Calitatea este definita si de materialul rigolei de dus. La Iperinox gasesti sisteme din inox. Acoperirea sau partea vizibila a rigolei trebuie sa fie usor de curatat si sa treaca testul timpului. Mai mult decat atat trebuie sa te gandesti ca apa si alte substante sunt corozive.

Pe rigolesifoane.ro iti poti permite sa alegi diferite tipuri de montare a rigolei. In functie de spatiul disponibil, dar si de modelul dusului walk in, amplasarea rigolelor se poate realiza pe colt, lateral sau in pardoseala.

Tinand cont de cum iti doresti sa arate dusul la final alege modelul de rigola preferat de pe rigolesifoane.ro. Retine ca o rigola este un sistem complex, iar specialistii de la Iperinox iti stau la dispozitie cu detalii tehnice amanuntite ce conduc la rezultate ce depasesc asteptarile, trecand testul rezistentei cu brio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.