Interioarele amenajate in alb si verde sunt deliciul toamnei – recomandari de la Decodepot

Albul in combinatie cu verdele nu ar trebui sa te duca cu gandul doar la Craciun, ci si la un stil de design interior de top, de lux as putea spune chiar. Amenajarile interioare ce se bazeaza pe asocierea eleganta dintre alb si verde sunt un deliciu toamna aceasta.

Sa stii ca nu e tarziu sa faci si tu aceasta schimbare in locuinta ta, mai ales pentru ca Decodepot a pregatit pentru tine o multime de aranjamente interioare ce se potrivesc extrem de bine intr-un astfel de decor.

Albul in combinatie cu verdele indeamna la relaxare, te calmeaza atunci cand ai nevoie, avand astfel un puternic efect antistres. Linistea este specifica apartamentelor sau caselor amenajate in acest fel. In plus, in special dormitoarele in tonuri de alb si vedere stimuleaza somnul linistit.

Decoreaza peretii dupa bunul plac, de aranjamente se ocupa Decodepot!

Decodepot, cu magazinul online decodepot.ro, este un paradis al decoratiunilor interioare. Vei gasi aici o multime de piese unicat, decoratiuni potrivite pentru interior, dar si pentru exterior, ce pot contribui activ la ocrotirea starilor de bine.

De unde incepi redecorarea interioara in alb si verde? Practic de unde iti este mai comod. Oricum pe decodepot.ro gasesti decoratiuni pentru fiecare incapere in parte.

Idei pentru living

In cazul living-ului treburile par putin mai complicate, mai ales daca vorbim de un living extrem de spatios. La moda in anul 2020 si probabil si in 2021 este design-ul minimalist, simplu si elegant, deloc exagerat. Asadar, cu toate ca verdele in combinatie cu albul arata divin, poti implementa si cateva elemente negre.

Un ceas de perete metalic, fie el vintage sau cu inspiratie industriala, iti poate fi de folos in acest sens. La fel de bine poate fi vorba si despre un suport de perete pentru 3 rame foto si o planta, cadrul acestuia fiind negru. Regasesti cele doua recomandari in categoria de decoratiuni si accesorii pentru casa de la Decodepot.

Dormitorul tau in tonuri de alb si verde

Asocierea de alb si verde se potriveste extrem de bine cu un corp de biblioteca modern. Pentru dormitor musai trebuie sa ai si un corp de biblioteca cat de mic pentru a crea un efect de impact. Il vei umple cu carti, insa si cu decoratiuni interesante. Recomandarea mea pentru tine sunt figurinele. Gasesti pe decodepot.ro figurine fetita si baiat Miklos, figurine cu pasari, cu bufnita, cu cap de ren si nu numai.

Pentru bucatarie de asemenea regasesti recomandari in voga in cadrul aceluiasi magazin online. Doar pune-ti imaginatia la contributie si mixeaza texturile, nuantele si formele. Pana la urma, indiferent de cat de mult incarci spatiul sau cat de gol preferi sa il lasi, trebuie sa te simti ca acasa.

Pentru o cautare mult mai eficienta poti folosi si filtrul de cautare pe care expertii in decoratiuni interioare de la Decodepot ti-l pun la dispozitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.