Liniste, se canta!

Mare nunta mare la Obor. Doi cocalari bronzati de la natura s-au hotarat sa-si uneasca destinele si sa arate la tot poporul. Si asa se facea ca ma intorceam linistit de la inot si deodata aud o muzica. Ritmuri de manele.

Ma uit nedumerit in stanga, ma uit si in dreapta, dar degeaba. Nu vad nici o activitate mai ciudata. Am zis ca sunt eu nebun si ca am inceput sa aud sunete ciudate. Dar nu era asa nici pe departe.

Dau coltul la Obor inspre Gima si ce vad? O mare de baloane, oameni colorati si politie. La inceput am zis ca iar e o tentativa de sinucidere si ca s-a strans lumea, dar ce era cu muzica? Din cate am putut sa vad, patru bucati de difuzoare imense, una bucata formatie de manelari si una bucata Florin Salam.

Nu-l cunosc, nu ascult, nu stiu sigur daca era el. Dar canta de-ti venea sa-ti bati copii. Si politia nimic. Se uita la ei si statea cu mana in cur. Eu stiu ca la Obor e plin de idioti, dar asta e prea de tot. Am ramas cu traume de la vibratiile vocii nenorocitului.

Vorba unui prieten, daca ar fi fost in fata blocului meu, cred ca imi confectionam bombe cu rahat. Cat despre tinerii insuratei, sa fie primiti. Pe lumea cealalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.