Lucreaza in conditii de lux la un studiou de videochat bine cotat

Angajarea la un studiou de videochat presupune o anumita doza de curaj, dar si o oportunitate imensa pentru tine. Curaj, in primul rand pentru ca va trebui sa te confrunti cu un val de prejudecati din partea societatii, care nu este inca obisnuita sa accepte si meserii care in alte state sunt practicare de ani buni, cu succes.

Cat priveste oportunitatile, acestea tin in primul rand de castigurile salariale, dar si de conditiile de munca si stilul de viata pe care il poti alege odata cu intrarea in aceasta bransa.

Nu este de mirare ca multe tinere aleg acum meseria de operator videochat, unde au conditii de lucru cu mult mai bine decat la orice alt angajator.

Un astfel de studiou, care respecta atat clientii, cat si propriile angajate, este BeYou Studio. Este de-ajuns sa arunci o privire pe site-ul propriu, pentru a observa diferentele dintre acest studiou si altele deschise in aceeasi bransa, in capitala sau in alte orase ale tarii.

In primul rand, trebuie precizat din capul locului ca studiourile sunt amenajate in imobile bine plasate si construite din punct de vedere arhitectural, care permit o compartimentare moderna.

De asemenea, este asigurat mobilier de cea mai buna calitate, care va oferi operatoarelor tot confortul necesar astfel incat acestea sa se simta rasfatate, alaturi de cei cu care socializeaza. Nu in ultimul rand, vei beneficia de o serie intreaga de avantaje, pentru care alte ginere de seama ta ar trebui sa scoata bani frumosi din propriul buzunar.

Tratamente cosmetice si intretinere corporala

Unul dintre aceste avantaje consta in faptul ca, la studiourile care se respecta, operatoarele pot beneficia inca din prima saptamana de angajare, de bonusuri substantiale si bani in avans pentru ingrijire si intretinere coeporala, precum si pentru diverse tratamente de infrumusetare. Poti sa afli de aici cat castiga un model.

Spre exemplu, schimbarea culorii parului sau o tunsoare in ton cu moda, o sedinta profesionnista de machiaj sau de masaj corporal iti pot schimba radical look-ul. Iar in meseria de operatoare videochat aspectul fizic este unul cat se poate de important.

Nu in ultimul rand, la alte studiouri poti avea parte de pachete salariale care cuprind inclusiv excursii motivatinale si experiente pe care alte persoane nu le realizeaza nici intr-o viata.

Iar pentru o tanara abia iesita de pe bancile scolii sau a facultatii, a avea banii tai, dar mai ales de a avea un stil de viata si posibilitati de socializare la care altii doar viseaza, nu este putin lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.