Lumanari decorative: lumina perfecta pentru fiecare ocazie!

O atingere de lumina, rafinament si o atmosfera confortabila este ceea ce genereaza prezenta unei lumanari decorative. Oricat de mic ar parea, acest ornament minuscul creeaza o atmosfera ca nimeni alta si este perfecta pentru a genera romantism, intimitate, eleganta si bun gust.

Asadar, acasa nu poate lipsi cel putin o bucata din acest frumos obiect, desigur daca va si place, nu va trebuie mare efort sa incorporati mai multe exemplare in decoratiunile casei, mai ales acum, cand exista pe piata deja lumanari decorative intr-o gama variata si incredibila de culori si forme.

Nu mai ramane altceva decat sa va invitam sa va bucurati de unele modele prezentate mai jos:

Pentru a atenua intunericul: in stil, Eclectic

Aceste lumanari au drept calitate superioara acea forma stilistica ce le face parca sa se desprinda, dar si prin dimensiunile si forma care de obicei nu ne vin in minte atunci cand auzim cuvantul lumanare, iar acest lucru este necesar in decorare, folosind un articol banal si oferindu-i originalitate pentru a asigura o infrumusetare unica in timp ce obtineti un iluminat subtil.

Ca o completare la un mare ornament

Am vazut deja cateva optiuni pentru a face din lumanare detaliul perfect, dar poate servi drept complement ideal pentru un ornament de o mai mare amploare.

O atmosfera de dragoste!

Si ce idee mai buna decat sa recurgi la lumanari care sunt sinonime cu romantismul, cand ceea ce vrei sa generezi este o atmosfera in care domneste iubirea. Asadar, lasati partea pasionala libera alegand lumanari cu culori si esente care ne indragostesc.

Lumanarile Decodamira sunt un exemplu clar despre cum intr-o bucata de ceara puteti amesteca o culoare frumoasa si o aroma superba care, impreuna, genereaza senzatii inegalabile.

O lumina buna, o forma frumoasa

Acel suport care apeleaza la traditional sunt un compliment frumos la lumanari, deoarece incearca sa fie un spatiu functional, dar, in acelasi timp, intentioneaza sa inoveze modul in care sunt vazute.

Ce colorat!

Si ca o modalitate de a completa orice design cu o nota de culoare, aceste lumanari sunt concepute pentru a arata grozav, fie pe masa principala a casei, biroul camerei sau vanitatea baii; nu exista niciun loc care sa refuze sa gazduiasca o lumanare.

Scoarta si lumanarea

Si ce cale mai buna de a incheia acest articol decat cu o optiune care are un aspect traditional. Mai existas si lumanari care amesteca lemn si ceara pentru a obtine o ceva in stil traditional.

Nu exista nici o indoiala ca atunci cand doriti sa alegeti detaliile perfecte care culmineaza toata decorarea casei, lumanarile sunt o optiune formidabila, la fel si pernele, imaginati-va doar cat de bine arata in diferitele camere: Pernele: atingerea speciala din camera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.