Metoda de inlocuire sticla iPhone Xs

 

Telefoanele sunt din ce in ce mai scumpe, ceea ce inseamna ca nu oricine isi poate permite ultimul model lansat, pentru ca are un pret mult prea mare. De exemplu, Iphone 11 Pro Max are un pret in jur de 60.000 de lei, care nu este accesibil pentru oricine. Dar daca cineva isi doreste un telefon care este prea scump si nu si-l permite, prefera sa se orienteze catre alt model, decat sa se gandeasca sa abordeze varianta de a-l cumpara reconditionat putand beneficia de o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Evitarea acestei variante este din cauza faptului ca persoanele cred ca un telefon reconditionat inseamna un telefon stricat sau spart. Dar acest lucru nu este adevarat si pentru a lamuri ce inseamna un telefon reconditionat si pentru a schimba aceasta impresie, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat sau un tehnician are responsabilitatea de a testa lotul. Acest lucru este posibil daca se desface un telefon pentru a se testa. Asa ca, daca acel telefon care a fost desfacut si testat prezinta chiar si cea mai mica problema, lotul se va trimite inapoi pentru ca inseamna ca intreg lotul are acea problema. Dar daca telefonul este in regula, restul telefoanelor se vor expune cu pretul inital, iar cel care a fost testat se va expune cu un pret mai mic cu vreo 200-300 de lei fata de cel inital, tocmai pentru simplul fapt ca a fost folosit timp de cateva minute. Asa ca, daca de exemplu, vrei sa iti cumperi un Iphone XS, iar acea suma de 200-300 de lei este cea care iti lipseste pentru a-l cumpara nou, dar il gasesti reconditionat si bugetul iti permite sa il cumperi, nici nu ar mai trebui sa stai pe ganduri. Nu vei primi un telefon stricat sau spart, astfel incat sa fie necesara o noua sticla la Iphone XS, pentru ca daca telefonul ar fi fost spart, nu doar ca el nu ar fi fost scos la vanzare, dar nici macar unul dintre restul telefoanelor din lot nu ar fi fost expus la vanzare. 

Daca un telefon are o reducere pecare restul telefoanelor din acelasi model nu o au, nu inseamna ca este ceva in neregula ce acel model. A fi reconditionat inseamna a fi testat pret de cateva minute.

Pentru a concluziona, un telefon reconditionat inseamna un telefon care a fost testat de catre un angajat al unei companii, pentru a se asigura ca telefoanele din acel lot se afla intr-o stare buna, iar telefonul care a fost testat se va expune la vanzare cu o reducere in jur de 200-300 de lei. Sper ca ti-ai schimbat parerea despre telefoanele reconditionate si cand vei avea ocazia, nu vei ezita sa cumperi unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.