Metode de a-ti repara telefonul

Atunci cand te gandesti sa iti cumperi un telefon trebuie sa te gandesti si la eventualele costuri ale reparatiilor pentru ca la unele modele reparatiile sunt foarte costisitoare, de exemplu la Iphone. Acest model de telefoane sunt destul de fragile si o inlocuire sticla la Iphone 6S te poate ajunge chiar si la 300 de lei. Daca este un model mai nou costul reparatiei automat creste. 

Asa ca, daca vrei sa economisesti bani iar telefonul tau tocmai s-a stricat, iar reparatie costa prea mult, automat iese din discutie si cumpararea unui telefon nou. Daca reparatia mai poate astepta, daca nu trebuie inlocuita o piesa esentiala in functionarea telefonului, se poate sa mai amani reparatia pana cand vei avea banii necesare pentru ea, in caz contrar ar trebui sa iti repari telefonul atunci pentru a nu agrava situatia pentru ca in felul acesta se poate ajunge chiar la stricarea totala a telefonului si vei fi nevoit sa iti cumperi altul chiar daca nu vrei. 

Pe masura ce telefoanele au evoluat, se gasesc din ce in ce mai multe service-uri in care poti sa iti repari telefonul si daca ai un Iphone, indicat este sa apelezi la service-urile care sunt specializate pe repatiile ale Iphone-urilor, pentru ca acestia vor avea toate instrumentele si ustensilele necesare, poate chiar toate piesele necesare pentru reparatie. In schimb, daca mergi la un service universal, care se ocupa de repatii pentru toate modelele si marcile de telefoane, s-ar putea sa ai surpriza ca reparatie sa nu fie asa de calitativa sau ca piesa sa fie una de calitate sau originala. Tehnicienii care sunt specializati in Iphone vor stii exact ceea ce trebuie sa faca astfel incat telefonul tau sa fie reparat si sa nu se strice imediat dupa reparatie. 

Mai exista posibilitatea de a repara singur telefonul acasa. Doar ca aceasta varianta nu este pentru cei care pur si simplu nu se pricep deloc la reparatii si care nici nu au ustensilele si piesele necesare pentru o anumita reparatie. In cazul in care ai gresit ceva in procesul tau de reparare, altceva se poate agrava si tot vei fi nevoit sa mergi la service si poti sa ai norocul ca telefonul tau sa fie reparat, dar poti sa ai ghinionul ca telefonul tau sa nu se mai poata repara si va trebui sa iti cumperi altul nou. Asa ca, cel mai bine este sa mergi la un service pentru orice reparatie ai, fie ea una foarte simpla. 

Acestea fiind spuse, in functie de marca si modelul de telefon, unele repatii pot fi scumpe, dar varianta de a-l repara de acasa nu este una deloc buna. Daca ai un Iphone, indicat este sa mergi la service-urilor specializate pe Iphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.