Renovarea casei pentru vanzare

Renovarea caselor destinate vanzarii este o afacere care a crescut rapid pe pietele imobiliare dintre anii 1990 in 2006. Incetinirea vanzarilor imobiliare inceputa in 2006  nu a deteriorat insa activitatea de renovare a caselor puse la vanzare. In orice caz, ar trebui sa existe o mai mare nevoie de imbunatatire a prezentarii unui domiciliu in astfel de vremuri cu vanzari mai lente.

Cand cumparartorii sunt tot mai putini, iar proprietatile listate sunt tot mai multe, fiecare strategie ar trebui sa fie folosita pentru a face o casa sa iasa in evidenta printre competitorii de pe lista din zona. Aranjarea unei case poate face o mare diferenta in modul in care este perceputa de potentialii cumparatori. In cazul in care casa este vacanta, gazda ar putea aduce mobilier inchiriat si obiecte decorative pentru a o face sa arate locuibila si placuta cumparatorilor.

Unele dintre tehnicile folosite de cei care renoveaza casele destinate vanzarii sunt:
– Eliminarea dezordinii din toate incaperile locuintei
– Eliminarea obiectelor personale sau operelor de arta care ar putea distrage atentia cumparatorilor
– Repozitionarea mobilierului pentru un aspect mai primitor al camerei si o imagine mai satioasa
– Adaugarea sau inlocuirea de mobilier, dupa caz
– Schimbari de peisaj sau completari
– Schimbari a surselor de iluminat pentru a face camerele mai luminoase sau pentru a accentua unele elemente

In cazul in care un agent imobiliar va recomanda renovarea proprietatii pe care doriti sa o vindeti, este bine sa cautati cu atentie si sa cercetati persoana sau firma de constructie, precum si experienta si recomandarile primite. O casa renovata ieftin sau de prost gust nu va face vanzarea mai rapida si s-ar putea chiar sa inrautateasca situatia.

Renovarea casei este actul de a pregati o resedinta privata pentru lansarea spre vanzare in piata imobiliara. Scopul renovarii este de a face o casa mai primitoare si mai atractiva pentru un numar cat mai mare de potentiali cumparatori, vanzand astfel o proprietate mai rapid si pentru mai multi bani. Tehnicile de renovare se concentreaza pe imbunatatirea imaginii proprietatii prin transformarea acesteia intr-un produs de bun-venit, atractiv si dorit.

Renovarea casei a fost intotdeauna o parte din responsabilitatea proprietarilor, insa de multe ori se limita la lucruri simple precum taierea gazonului din gradina sau spalarea hainelor murdare. Agentii imobiliari ar putea face vanzatorului recomandari exacte despre actiunile care i-ar putea descuraja pe potentialii cumparatori. Recesiunea din anii din urma a transformat imobiliarele intr-o piata a cumparatorului, una in care vanzatorul tebuie sa gaseasca si sa profite de orice avantaj care i-ar face proprietatea sa iasa in evidenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.