Sabotii medicali Maribon – pentru sanatatea picioarelor tale

Nu doar cadrele medicale sau personalul Horeca au nevoie de incaltaminte comoda, dat fiind faptul ca stau in picioare mai toata ziua, ci oricine, in general. Sabotii medicali sunt extrem de confortabili, potriviti pentru cand te ocupi de treburi casnice.

Dat fiind faptul ca se apropie curatenia generala de primavara, o pereche de saboti medicali te vor ajuta sa te misti in voie, fara sa aluneci. Maribon, producator autohton de incaltaminte, pune la dispozitia clientelor saboti medicali din piele, intr-o gama variata de modele.

Motive pentru care sa alegi sabotii medicali Maribon

Acestia sunt fabricati in Italia, realizati din piele naturala si este cunoscut faptul ca aceasta incaltaminte este extrem de durabila in fata purtarilor repetate si a timpului. Personalul medical are nevoie de saboti comozi, care sa nu le ingreuneze mai mult picioarele, iar la finalul zilei oboseala sa nu se resimta atat de mult.

Sabotii Maribon din cauciuc sunt autoclavabili, ceea ce inseamna ca poti fi sterilizati usor in autoclave, la temperaturi ridicate, pentru un nivel maxim de curatare si igienizare. Sunt ideali de purtat si prin locuinta sau daca locuiesti la curte, sunt perfecti pentru purtat in timpul treburilor gospodaresti.

Sabotii medicali Maribon sunt conceputi pentru a aduce purtatorului un nivel optim de confortabilitate. Gaurile permit picioarelor sa respire, iar faptul ca sunt realizati din piele de inalte standarde calitative, inseamna ca acestia se vor plia pe forma piciorului. Un aspect destul de important cand alegi incaltaminte, avand in vedere ca picioarele sunt la fel de unice ca amprentele.

Sabotii din piele de pe maribon.net sunt moi si cu timpul va invata fiecare curbura. Talpa cu Gel Soft, aduce un plus de confort, atenuand socurile din timpul mersului asupra articulatiilor.

Oricine trebuie sa aiba o pereche de saboti medicali acasa

Curatenia de primavara sau in curte se face in detaliu in aceasta perioada, iar asta inseamna ca vor fi lichide varsate, produse de curatenie sau apa, pe jos. Sabotii medicali Maribon dispun de o talpa antiderapanta, pentru a nu aluneca si a evita posibile accidente.

Regasesti in cadrul magazinului online o paleta impresionanta de modele de saboti medicali, de la clasice, la cele cu imprimeuri colorate. Fiindca tot vine caldura, opteaza pentru niste saboti cu imprimeu florar sau in culori pastelate. Poti opta de la Maribon chiar si pentru saboti deschisi in fata, cu catarame care permit reglarea marimii, daca doresti un plus de libertate si prospetime picioarelor.

Sabotii medicali sunt extrem de versatili si prind bine oricui. Intra in cadrul site-ului oficial www.maribon.net sa descoperi intreaga colectie.

Contact: 0758 913 926

info@maribon.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.