Sfaturi utile cand mergi la un agent de turism profesionist

Chiar si calatorii cei mai experimentati se simt depasiti in aceste zile. A face planurile de calatorie prin intermediul unui agent de turism va poate ajuta sa va calmati unele dintre temerile cele mai ascunse. Gasirea cuiva care stie dedesubturile din industrie va poate ajuta, de asemenea, in evitarea capcanelor.

Imaginati-va ca ajungeti la un hotel de prima clasa din Europa, doar pentru a afla ca este de fapt destul de obisnuit si nu toate sunt de lux. Consumatorii care au rezervat prin site-ul web propriu al hotelului vor constientiza ca in restul lumii, ratingul de “prima clasa” inseamna de fapt una medie.

Sau ce zici de o rezervare pentru luna de miere, doar pentru a descoperi ca din croaziera face parte si o minoritate zgomotoasa de pasageri, membri ai societatii de drumuri si poduri?
Daca ti s-au ascuns astfel de informatii inainte de a face rezervarea pentru calatorie, probabil ca a-i fi ales o alta categorie de hotel sau a-i fi schimbat planurile de croaziera.

Un profesionist experimentat in domeniul turismului ar trebui sa ofere acest tip de informatii privilegiate. Agentul de turism profesionist poate fi cheia succesului in a face sigura vacanta ta scumpa si a fi sigur ca aceasta se transforma intr-o experienta personalizata si pozitiva.

Trateaza-ti agentul de turism ca pe un sortator de informatii. Deveniti un consumator educat navigand pe site-uri web de calatorie si citind carti si reviste tip Ghid turistic. Astfel, cand va prezentati concluziile unui agent de turism dmc for romania, acesta poate utiliza cunostintele si experienta pentru a va ajuta sa treceti informatiile pentru a localiza optiunile care sunt cele mai potrivite bugetului si gustului.

De multe ori, mai ales daca este vorba de agenti de turism certificati, specialisti pe anumite destinatii, acestia pot face recomandari de nepretuit pe baza propriei lor experiente personale.

Planifica din timp! Cu cat incepi mai devreme sa faci rezervarile de bilete de avion, pachete de croaziera si cazare la hotel, cu atat mai bine. Mai ales daca sunteti pe cale sa planificati o vacanta in timpul sezoanelor. Cautarile cu 4 chiar 6 luni inainte maresc sansele de a alege din cele mai bune optiuni si selectii de pret.

Descrie tipurile de oameni pe care doriti sa-i intalniti in vacanta, alti calatori pe o croaziera au chiar alti oaspeti care stau la un hotel, tot ce ar putea avea un impact major asupra vacantei tale. La urma urmei, o luna de miere a unui cuplu de tineri ar fi, probabil, o dezamagire daca vor sta intr-o statiune de familie.

Un agent de turism poate oferi cunostinte din interior: de exemplu, un profil general al altor calatori pe care sunteti susceptibili sa-i intalniti pe durata calatoriei si sa puteti compara interesele personale intr-o vacanta in care va veti simti cel mai confortabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.