Sunt utile manusile de iarna pentru ecranele tactile?

Iarna mergem afara, este foarte frig, dar trebuie sa folosim telefonul mobil care are touchscreen telefon si nu dorim sa ne scoatem manusile, dar cele obisnuite pe care le avem nu pot fi folosite. Dar s-a descoperit si aici o solutie, manusi speciale de iarna pentru ecranele tactile.

Sunt dintr-un material de calitate foarte buna, care in acelasi timp are grija de mainile dumneavoastra, dar si de telefonul mobil. Poti derula sau tasta folosind manusile. Aceste manusi au in varful degetului mare, aratator si mijlociu un material care poate sa transmita impulsuri electrice de la degete la touchscreen.

Palma este speciala cu piele pentru a asigura aderenta telefonului la manusa, pentru a nu aluneca din mana. Sunt foarte utile si cand faceti fotografii pe frig.

Se mai numesc si manusi conductive de inalta tehnologie, si permit utilizatorilor de telefoane cu touchscreen sa foloseasca varfurile degetelor, articulatiile si palma si dosul de palma, cand poarta manusile.

Unele dintre manusi au doar unul sau doua degete care pot opera ecranul, alte manusi au toate degetele cu material conductiv din filamente de nylon acoperite cu argint. Poate va intrebati daca manusile sunt compatibile cu oricare dintre dispozitivele cu touchscreen. Da, sunt compatibile, chiar si cu o tableta sau un iPad.

Ecranele tactile pot functiona pentru ca detecteaza proprietatile conductive ale pielii. Manusile care au filamente de nylon cu argint pot conduce curentul electric, si devin astfel conductive si compatibile cu ecranul tactil.

Producatorii s-au gandit la degetele care iarna sunt in pericol de inghet, si atunci au aparut aceste solutii, si anume manusile acoperite cu strat foarte subtire cu argint care produce transferul bioelectricitatii pielii prin manusa catre ecran.

Manusile de iarna ofera posibilitatea utilizarii unui touchscreen capacitiv cu degetele si a tastaturii Qwerty pentru iPad sau a miscarilor multitouch. Este o adevarata placere sa tastezi in ger, nu mai este nicio problema sa folositi gadgeturile, in special smartphone-urile cu touchscreen si iarna, pentru ca aveti nevoie de acestea si in conditii geroase, fara sa va inghete insa mainile.

Mai exista o solutie, si anume un lichid din poliamida conductoare care se aplica pe manusile din material textil, care poate fi bumbac, lana, piele sau nylon. Acest lichid numit Nanotips produce efectul de punte intre deget si ecran, prin impregnare in textile, pe un centimetru pe fiecare deget in parte.

Preturile sunt destul de mari, pentru ca producatorii acestor manusi stiu cat de importante sunt pe timp rece, si pentru ca utilitatea acestor manusi este tocmai accesarea touchscreen-ului, fara care nu se poate utiliza niciun smartphone sau alt tip de gadget cu ecran tactil.

In concluzie, achizitionati acest manusi de iarna pentru ecrane tactile pentru a folosi si in conditiile reci, chiar geroase de iarna, orice tip de smartphone, cu siguranta ca functiile tactile vor functiona perfect si mainile dumneavoastra vor fi calde si protejate prin materialul manusilor.

Cautati asadar un model care vi se potriveste, fie de dama sau de barbat, si vi se garanteaza utilitatea maxima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.