Tratamente naturiste

Printre plantele care ajuta la tratarea cancerului de colon se afla radacina de obligeana. Radacina se spala se usuca si se piseaza. In fiecare seara se pune o lingurita de radacina intr-o cana cu apa se amesteca bine si se lasa la macerat pina dimineata, cand se strecuara si se bea. Are efecte anti cancerigene, normalizeaza apetitul si activitatea la nivelul colonului.

Tratamentul dureaza o luna si dupa o pauza de zece zile, se reia. Radacina de tataneasca se prepara ca si radacina de obligeana, numai ca se pun cate doua lingurite la un pahar de apa. Se bea o ceasca pe zi cu o ora inainte de masa, o singura data pe zi. Se face in cure de paisprezece zile cu sapte zile pauza.

Acest tratament este antitumoral si favorizeaza remisia lor. Rostopasta se administreaza sub forma de tinctura, cate treizeci de picaturi de patru ori pe zi inainte de masa. Aceasta tinctura stimuleaza digestia si procesul de eliminare. In cazul persoanelor constipate, se completeaza acest tratament cu tinctura de fructe de soc, trei linguri pe zi.

O planta cu care se fac clisme, bai de sezut, si cataplasme este marul-lupului. Pentru clisme se ia o lingurita de planta uscata, se lasa la macerat in jumatate de pahar cu apa, de seara pana dimineata cand se filtreaza. Planta ramasa se opareste cu jumatate de pahar de apa si se lasa la racit.

Se amesteca cele doua solutii si se face clisma cu o para de cauciuc. Se mentine 15-20 de minute in colon apoi se elimina natural. La baile de sezut se face un amestec din 6 linguri de planta uscata si un litru de apa calduta, lasandu-se la macerat de seara pana dimineata.

Se strecoara, iar peste planta se toarna un litru de apa fierbinte. Dupa racire se strecoara si se amesteca cele doua substante, apoi intr-un lighean se amesteca cu apa calduta in care se aseaza bolnavul cu sezutul. Se sta 20 de minute apoi nu se sterge, tamponand foarte fin. Acest tratament se face in cazul in care clismele nu sunt tolerate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.