Ziua copilului, prilej de petrecere si pentru adulti

Influentati in special de filmele de familie vazute la televizor sau la cinema, foarte multi parinti din ziua de astazi considera ca sarbatorirea implinirii anilor copiilor lor trebuie facuta cat mai deosebit.

Ca doar e la moda si in ton cu vremurile. Incepand de la varste cat mai fragede asadar parintii fac tot ce pot pentru organizarea de petreceri celor mici. Iar prin deosebit intelegem inchirierea unui restaurant si transformarea petrecerii pentru copii si in una pentru adulti. Pentru ca, de ce nu, si adultii pot profita de ocazie ca sa se relaxeze cu orice prilej s-ar ivi.

Prima petrecere de gen debuteaza o data cu botezul si capata denumirea de cumatrie, cum se spune in popor. Beblusul proaspat scos din cadelnita devine prilejul de bucurie al adultilor ce se aduna sa petreaca cu mancare, bautura, conversatie si dans intr-un local special inchiriat.

Un avantaj al petrecerii de cumatrie este faptul ca, la fel ca si la o nunta, darurile in obiecte sau in bani pentru bebelus, pot acoperi uneori cheltuielile parintilor cu restaurantul. Apoi urmeaza petrecerea de un an cand se taie motul la sarbatorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.